Naslovna

Registriraj se

Dobrodošli na stranice Udruge Abacus Hrvatska

Udruga Abacus Hrvatska je neprofitna udruga građana osnovana s ciljem poticanja i razvijanja

svih aktivnosti vezanih za kreativno učenje matematike kod mlađih naraštaja u svrhu

poboljšanja kvalitete obrazovanja kroz organiziranje radionica,

seminara i tečajeva o istome, razvijanje suradnje i dijeljenje iskustava.

 

 

 

-- the Soroban --

 

 

Pravne napomene

 

Sadržaj na web stranicama abacus-hrvatska.hr zaštićen je autorskim pravima. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela web stranica abacus-hrvatska.hr, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranicama abacus-hrvatska.hr ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka UDRUGA ABACUS HRVATSKA, Zagreb, Odranski vijenac 17 (dalje u tekstu: UDRUGA ABACUS HRVATSKA) ili na bilo koji način koji može uzrokovati štetu UDRUZI ABACUS HRVATSKA ili bilo kojoj trećoj strani. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovim web stranicama mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava te prava trećih osoba.

 

Korištenjem sadržaja ovih web stranica korisnik prihvaća (i) sve rizike koji nastaju iz korištenja ovih web stranica te prihvaća (ii) koristiti sadržaj ovih web stranica isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost. UDRUGA ABACUS HRVATSKA se u potpunosti odriče svake odgovornosti (i) koja na bilo koji način može nastati iz, ili je na bilo koji način vezana za korištenje ovih web stranica, (ii) za bilo koje radnje korisnika uporabom ili zlouporabom sadržaja ovih web stranica, te za (iii) bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja ovih web stranica.

 

Ove web stranice sadrže i dokumente, podatke, informacije kao i veze do drugih Internet stranica kreiranih od strane trećih osoba koje će se, kad god je to moguće, kao takve označavati. UDRUGA ABACUS HRVATSKA  nema nadzor nad navedenim dokumentima, podacima, informacijama ili drugim Internet stranicama uopće te se u potpunosti odriče svake odgovornosti, uključujući ali ne ograničeno na točnost, potpunost i dostupnost sadržaju na Internet stranicama kreiranim od strane trećih osoba.

 

O kolačićima

 

Web stranice abacus-hrvatska.hr koriste tzv. kolačiće (eng. 'cookies') kako bi se korisniku mogla besplatno pružiti usluga s potpunim funkcionalnostima i što kvalitetnijim sadržajem. Kolačići predstavljaju skup podataka koje generira poslužitelj web stranica i koje web preglednik sprema na disk korisnika u obliku male tekstualne datoteke.
Sesijski kolačić postavlja se na računalo korisnika web stranica abacus-hrvatska.hr  samo za vrijeme trajanja njegovog posjeta ovim web stranicama te se korisniku na taj način omogućuje da se učinkovitije služi web stranicama abacus-hrvatska.hr i automatski istječe kada zatvori svoj preglednik. Osim toga, web stranice abacus-hrvatska.hr prate statističku posjećenost isključivo radi dobivanja nužne informacije o privlačnosti i uspješnosti svojih stranica na tržištu i pritom se koristi usluga treće strane pod nazivom Google Analytics. Detaljne informacije treće strane o ovoj usluzi, kao i o mogućnostima korisnika web stranica abacus-hrvatska.hr u vezi s regulacijom kolačića koji su za isto nužni, dostupne su na: http://www.google.com/intl/en/analytics/privacyoverview.html.
Korisnik web stranica abacus-hrvatska.hr uvijek može samostalno regulirati primanje kolačića putem postavki svojeg web-preglednika. UDRUGA ABACUS HRVATSKA isključuje svaku odgovornost za bilo kakav gubitak funkcionalnosti i/ili kvalitete sadržaja web stranica abacus-hrvatska.hr u svim slučajevima odabira regulacije primanja kolačića od strane korisnika.
Korištenjem web stranica abacus-hrvatska.hr smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati i suglasni s ovim uvjetima korištenja, uključujući s odredbama o obradi podataka i mogućnostima u vezi s kolačićima.
UDRUGA ABACUS HRVATSKA se obvezuje poštivati anonimnost i privatnost korisnika ovih web stranica. UDRUGA ABACUS HRVATSKA može prikupljati osobne podatke korisnika, kao što su ime, adresa, telefonski broj ili e-mail adresa samo ako iste korisnik dobrovoljno dostavi UDRUZI ABACUS HRVATSKA. UDRUGA ABACUS HRVATSKA će navedene podatke koristiti isključivo u svrhu što boljeg uvida i razumijevanja pojedinačnih potreba i zahtjeva korisnika kao i razvijanja mogućnosti što kvalitetnijeg pružanja svih usluga UDRUGA ABACUS HRVATSKA na zadovoljstvo korisnika. UDRUGA ABACUS HRVATSKA se obvezuje da navedene podatke neće učiniti dostupnim bilo kojoj trećoj strani bez izričitog pristanka korisnika.
UDRUGA ABACUS HRVATSKA zadržava pravo izmjene sadržaja ovih web stranica te neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena.
UDRUGA ABACUS HRVATSKA zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja. O svakoj promjeni ovih uvjeta korištenja korisnici će biti na odgovarajući način i pravovremeno obaviješteni. Izmjene ovih uvjeta korištenja stupaju na snagu s datumom njihove objave na web stranicama abacus-hrvatska.hr.


SOROBAN AKADEMIJA d.o.o.

Odranski vijenac 17, 10020 Zagreb

OIB: 96946209066

IBAN: HR9423600001102553058 ZABA

 

ŠKOLE U KOJIMA SE ODRŽAVAJU NAŠI TEČAJEVI

UPISI U TIJEKU!

ZAGREB

OŠ GRAČANI, Gračani 4a

pon, sri 16.15 - 17.00

Soroban trener: Marija Legac

ZAGREB

OŠ MARINA DRŽIĆA, Nalješkovićeva ul. 4 - KRUGE

pon, sri 16.00 - 16.45

Novi upisi, početak 11.02.2019.

uto, čet 16.00 - 16.45

Soroban trener: Martina Jurkovac

ZAGREB

DJEČJI VRTIĆ ŠARENA LOPTICA

pon 10.30 - 11.15

sri 10.45 - 11.30

samo za polaznike dj. vrtića

Soroban trener Irena Ćurin

ZAGREB ZAPAD

UPISI U TIJEKU

OŠ Nikole Tesle, Prečko
(Ul. Ivana Matetića Ronjgova 67)

1. stupanj, blok sat subota 11,00 - 12,30

početak 16.02.2019. u 11,00 sati

2. stupanj, blok sat subota 9,30-11.00

Soroban trener: Lidija Jadrešić

ZAGREB - ISTOK

OŠ BOROVJE

blok sat ponedjeljkom 18,00-19,30

Soroban trenerica: Gordana Vuglec

UPISI U TIJEKU

NOVI ZAGREB - ZAPAD

OŠ SAVSKI GAJ

pon, sri 13.05 - 13.50

učionica br.12/B8

Novi upis, početak 11.02.2019.

Soroban trener: Josip Perić

ZAGREB - CENTAR

UPISI U TIJEKU

OŠ IVANA GUNDULIĆA

blok sat utorak 17.00 - 18.30

Početak 12.02.2019. u 17.00 sati

Soroban trener: Gordana Vuglec

NOVI ZAGREB - JUG

UPISI U TIJEKU

OŠ ODRA

uto,čet 18.15 - 19.00

Soroban trener: Lahor Enc

NOVI ZAGREB - ISTOK

UPISI U TIJEKU

OŠ MLADOST, Utrine 

uto, čet 15.30 - 16.15

Soroban trener: Lahor Enc

NOVI ZAGREB - ISTOK

UPISI U TIJEKU

OŠ GUSTAVA KRKLECA, Travno

blok sat srijeda 17.30 - 19.00

početak 06.02.2019.

Soroban trener: Lahor Enc

ZAGREB - GORNJI GRAD

OŠ K.S. GJALSKOG, Mlinarska cesta

pon, čet 

A turnus 16.00 - 16.45

B turnus 18.00 - 18.45

Soroban trenerica: Olga Burger

NOVI ZAGREB - ZAPAD

OŠ KAJZERICA

1.stupanj pon, sri 16.15 - 17.00

učionica 1.C razreda

Početak 2. stupnja 11.02.2019.

Soroban trenerica: Silvana Češljar Češković

RIJEKA

UPISI U TIJEKU

OŠ S.E.BELVEDERE, Kozala 41, Rijeka

Početak 13.2.2019.

blok sat srijeda 18.00-19.30

Soroban trenerica: Carolina Šepić

SAMOBOR

OŠ MIHAELA ŠILOBODA, Sv. Martin pod Okićem

utorkom i petkom
u terminu od 12,40 do 13,25 sati (6.sat)

Soroban trenerica: Snježana Zlodi

VELIKA GORICA

UPISI U TIJEKU

OŠ EUGENA KUMIČIĆA

1. stupanj uto, čet 18.30 - 19.15

početak 12.02.2019. u 18.30 sati
4. i 6. stupanj uto, čet 19.15 - 20.00
početak 21.2.2019.

Soroban trenerica: Davorka Ilečić

2. stupanj uto, čet 18.30 - 19.15

početak 21.2.2019.

Soroban trenerica: Jelena Dražetić

DARUVAR

UPISI U TIJEKU

ČEŠKA OŠ J.A. Komenskog

Masarykova 5, Daruvar

VLADIMIRA NAZORA

Početak: 12.2.2019. 17,30 - 19,00 sati
Gajeva 24, Daruvar

Soroban trener: Vacka

U cijenu tečaja NIJE uračunata cijena radnog materijala (129kn) i računaljke (70kn).

Obiteljski popust za 2. dijete iznosi 25%, za 3. dijete 50%.

Tečajevi započinju u veljači 2019.  i svi prijavljeni polaznici biti će na vrijeme obaviješteni o točnom terminu održavanja tečaja.

Točni termini nastave za svaku grupu i škola u kojoj će se održavati tečajevi, a škola nije gore navedena, termini će biti objavljeni kad se formiraju grupe, tj. ako se prijavi dovoljan broj polaznika. Mogućnost održavanja tečajeva i u drugim školama ako se prijavi dovoljan broj polaznika.
Ako nije navedena škola za koju ste zainteresirani, u prijavi odaberite dio grada.
 

Podatci o učeniku
Odabir grada, mjesta i škole
Napomena

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com