Novosti

Prijava

Registriraj se

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.
Poštovani roditelji,
počeli su novi upisi na Soroban akademiju (veljača-lipanj).
Udruga Abacus Hrvatska u suradnji sa Soroban akademijom organizira tečajeve za djecu.
Sve informacije o upisu kao i obrazac za prijavu djeteta nalaze se na linku:
Tečajevi se provode uživo ili online, u grupama ili individualno.
Potražite grad i najbliži soroban centar za svoje dijete ili nam se pridružite na online tečajevima.
Uz sve dobrobiti koje pruža rad na abacusu sorobanu za djecu svih dobnih skupina, predškolcima je pohađanje tečaja izvrsna priprema za školu.
Soroban akademija je međunarodna soroban škola, članica Međunarodne japanske soroban organizacije (JISA-e), prva škola abacusa u Republici Hrvatskoj i najprestižnija škola abacusa sorobana u ovom dijelu Europe.
Dobrodošli na Soroban akademiju!️????
Izaberite svoju omiljenu boju abacusa u našoj internet trgovini:
https://soroban-akademija.hr/web-shop
 

 

Soroban olimpijada će se održati 1.5.2023.

link za prijavu

 

 

Prezentacija programa Abacus soroban održat će se u OŠ Pantovčak 10. rujna 2019. u 18:00 sati.

 

Pozivamo sve zainteresirane roditelje koji žele upisati svoju djecu na našu Soroban akademiju, a žele saznati nešto više o radu na ovoj drevnoj računaljci i našem programu.

 

 

Uz potporu načelnice Općine Majur Klementine Karanović i ravnateljice Narodne knjižnice Majur Suzane Tumurad u ponedjeljak, 12. kolovoza 2019., je održana Ljetna radionica Abacusa sorobana u Majuru nedaleko Hrvatske Kostajnice. U prostorima Knjižnice nešto prije 11.00 sati okupilo se devetero znatiželjne dječice, od čega nekoliko predškolaca. U Vijećnici na katu smo održali radionicu na kojoj sam dječicu upoznala s izgledom Abacusa, prikazom brojeva i osnovama zbrajanja i oduzimanja na Abacusu. Pokazala sam im igre i vježbe koje provodimo da bismo se odmorili od računanja – sudoku i Ken-ken.